14.12.06

2. salonek, tentokrát ve hvězdném obsazení


Druhý program salonku měl být ve znamení rozborů střední hry. Jenže Radek Nechanický si díky chorobě dovezené z Karlových Varů stihl připravit jen jednu partii (MR: Hora-Valášek). Ale Hezi si coby pořadatel přišel zkontrolovat salonek před nastávejícím MR párů a tak se současně mohl podílet na rozboru své partie. A protože tím byl Radkův repertoár pro dnešek vyčerpán, nastoupil Honza s partií japonských profesionálů. Během jeho výkladu se dostavil Vláďa Daněk, čímž zde z absolutní české špičky chyběl jen Ondra Šilt. Záhy byl přítomen alespoň duchem, neboť k rozboru poslední partie jsme přemluvili Vláďu a neřešilo se nic jiného, než partie Šilt-Daněk ze nedávného MR. A musím říci, že to bylo mnohdy dost zajímavé, když se naši 3 borci přeli o smyslu a významu jednotlivých tahů...
Přes nepřítomnou Janu Hricovou a Lukáše se nás sešlo 18, čímž se už blížíme k maximální kapacitě. Poslední demo je příští čtvrtek (21.12), ale o víkendu je u nás v salonku MR párů.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

gfj

Anonymní řekl(a)...

Á výborně, už to funguje. To gfj jsem napsal já, protože tak před hodinou sem nebylo možné odeslat příspěvek. Tak tohle byla zkouška.
A nyní k věci samé: Líbí se mi, jak to vedete, to ano, ale nestydíte se nechat stát nemocného člověka? Všichni dřepí a dřepí. A já si myslel, že máme nevychovanou jen mládež. Haňba!!!
Jakub Mírka