7.11.08

Goistický výlet do Berlína - 21. - 23.11. - aktualizován čas odjezdu!!!

8. Go to Innovation, 8-kolový(!!!) turnaj hraný "exotickým" Hahnovým systémem, který zohledňuje výši bodového vítězství.

Pojedeme obytným automobilem ("bydlíkem" :-) a zaparkujeme=ubytujeme se přímo u hracího místa :-)

Náklady:
doprava + spaní celkem 1650 Kč, rozdíl (asi +100 Kč) oproti "klasické"cestě (auto + hostel) se ušetří tím, že budeme se zásobami zcela soběstační... O společenském rozměru celé akce nemluvě. Na Berlín vyrazíme dvěma auty, to je vlastně už "spanilá jízdu s vozovou hradbou"!!! Nezapomeňte se registrovat!

Změnili jsme půjčovnu, a tím i značku aut (viz odkazy u vozů a rozdělení). Důsledkem je drobné zlevnění i změna organizace odjezdu, protože auta se nepůjčují v Lovosicích, ale v Jesenici u Prahy.

Odjezdové instrukce:

Složení posádek:
- vůz č. 1: Miloš, Lukáš, Anička, Romi+Vašek, Jirka Kruml (Brno);
- vůz č. 2: Radek, Blanka, Anton, Pavel, Michal, Ondra Jurásek (Brno)

Sraz řidičů: Pátek 21. 11. 9:30, půjčovna (s sebou řidičák, OP nebo pas)

Sraz cestujících: Pátek 21. 11. 11:00, Černý Most (konečná metro B), parkoviště u McDonald´s (návrat bude v neděli 23. 11. kolem 20:00 tamtéž, případně je možno se domluvit na vyložení v Letňanech (konečná metro C))

Co s sebou:
běžné osobní a hygienické potřeby, lehký spacák (auta jsou vybavena kuchyňským nádobím).

Organizace stravování:
1) snídaně: čaj, kafe nakoupíme v rámci společného nákupu, ostatní si každý zajistí sám dle své chuti - připomínám, že v autech je i lednička s mrazáčkem.
2) obědy a večeře: nakoupíme společné zásoby a navaříme
3) nápoje alko i nealko: plně ve vlastní režii

Nemusíte vozit nic z domova, vše se dá nakoupit v Hypernově na Černém Mostě nedaleko místa srazu. Blanka se nabízí, že doma udělá 12 řízků na cestu :-) Mě by to vyhovovalo.

Protože nebudu ani příště a přespříště v salonku přítomen, případné vzkazy či náměty ke společnému stravování pište sem do diskuze.

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Anton - urcite