12.1.09

Plány na I. kvartál :-)

Protože se chystám na nějaký čas zmizet a v klubu se objevím až 5. 2. večer, uvedu zde stručně plán činnosti na tuto dobu i následná období.

Nejprve připomenutí ohledně členských příspěvků ČAGo. Náš klub má centrálně zaplaceno za všechny členy (pokud jste mi to někdo ještě nedal, napravte to ;-), čili nepodlehněte náhodným požadavkům na turnajích, vaše prakticky jediná členská povinnost je splněna (a byli jsme první, kdo tak učinil...)

1) Salonek samozřejmě bude pokračovat každý čtvrtek i beze mne, samozřejmě se senseiem Radkem. Jenom připomínám, že 5. 2. začíná letní semestr, budu vybírat za dětský kroužek i permice tradičních 500 Kč.

2) Pražský turnaj (24.-25. 1) - doufám, že se zúčastníme v plné síle, každý bodík dobrý!

3) MR žáků a juniorů, DGP (Ostrava 7.-8.2.) Přestože už budu v Praze, nemohu tam jet. Mám však zajištěnu péči v Ostravě od brněnských kamarádů, kteří na ně budou čekat na nádraží a na konci je naopak na vlak posadí.
Itinerář:
Pá. 6.2. : Praha, hl. n. 17:23 (Pendolino) 20:22 Ostrava-Svinov (s inkartou 265 Kč/dítě, normální dětská jízdenka cca 400 Kč)
Ne: 8.2.: Ostrava-Svinov 15:19 (IC516) Praha, hl.n. 18:35
(místenka IC s inKartou 40 Kč, ostatní 80 Kč, pro skupinu až 5 osob koupíme víkendovou jízdenku SONE+za 450 kč dohromady pro všechny - podotýkám, že místenku považuji za nutnost)
Účastníci (zatím): Lukáš, Anička, Tonda, Pipi - ještě přichází v úvahu Martin.
Vzhledem ke konkurenci v kategorii do 12 let má Pipi reálnou šanci na prvenství. Při předpokládaných výsledcích Lukáše v kat. do 15 a 18 let bychom tak mohli vyhrát všechno!!!
A děcka, nezapomeňte - i tyto vaše bodíky se počítají do klubové soutěže!

4) Blansko GP ČR (21.-22. 2.)
Pojedeme mým autem (účast Anička, Lukáš, já), máme tedy další 3 místa volná. Blansko je dobrý turnaj a taky jde o body do GobanLigy!!!!

5) EYGC Banja Luka (5. - 8. 3.)
Pokud někdo z našich děcek chce posílit českou repre minivýpravu, máte možnost. Máme s Lukášem ještě jedno místo v autě - zbytek obsadí slovenská reprezentace :-) Podmínkou je mít vlastní pas.

6) 9. Go to Innovation Berlin (13.-15. 3)
Auta jsou zarezervovaná, v brzké době zaplatím i zálohy. Máme ještě jedno volné místo do druhého auta, rozdělení je tady. Po mém návratu bych vybral i startovné, pošleme ho jednou platbou, abychom ušetřili za šílené bankovní poplatky a současně měli slevu na startovném.

7) 2009 Irish Go Congress Dublin (21.-22. 3)
Kdybyste se chtěl někdo přidat k Lukášovi a ke mně - Ryanair má pořád docela levné letenky ;-)

Případné přihlášky či zájmy o akce pište do komentářů, prosím.

Žádné komentáře: